Direktlänk till inlägg 22 mars 2010

Semester!!!

Av Marie Sundwall - 22 mars 2010 21:57

Har efter viss påtryckning av en viss person fått order om att uppdatera min blogg... Så jag får väl göra det då... ler...


Var ju på semester från den 11:e Mars till den 18:e och då åkte hela familjen till Egypten och Hurghada. Planet blev lite försenat på morgonen då det bara fanns 1 transferbuss och vi därför missade slottiden. Planet skulle gått 7.15 och första budet vi fick var att det skulle gå 8.50 Inget kul att sitta på ett plan så länge men det slutade med att vi lyfte 8.10 Flygresan ner gick utan problem, barnen hade sina DS och lite pyssel/målarböcker så de höll sig nöjda. Sedan visade de filmen Upp för barnen oxå så de var sysselsatta hela resan. Jag och gubben turades om att sova/slumra lite på vägen ner då det blev sent kvällen innan och tidig uppgång.


Inga problem med att få våra väskor även om det dröjde en stund innan de kom utrullandes på bandet, sen inga problem med att hitta rätt buss heller. Det var varmt när vi kom ner vid 14 - tiden, men vi hade förberett oss med linnen och tunna byxor. Bussen gick direkt till vårt hotell och vilket hotell sedan... Kan verkligen rekomendera Hotel Aqua Marine i Hurghada. Det öppnade i okt -09 så allt var nytt och fräscht. Vårat rum var ett familjerum med 2 rum i ett. Precis innanför ytterdörren var det 1 vanlig säng och en våningssäng, sedan kom toaletten och innanför nästa dörr låg vårt rum med dubbelsäng och utgång till balkongen med utsikt över poolerna och även havet... UNDERBART!!!!


När vi kom ner så bytte vi snabbt om till badkläder och provade poolen... Den var uppvärmd och inte mer än 1.20 djup så båda pojkarna bottnade medans lilltjejen höll sig på den grunda delen. Den var nämligen sluttande poolen och bättre kunde det ju inte bli... Gick även ner och provade havet men barnen tyckte det var för salt (det sved på dom när de kom upp) och vi gillade inte bottnen... Men lååååånggrund var den... Så vi höll oss till poolerna resten av veckan.... Totalt fanns det 7 st pooler på området... Så vi kunde välja och vraka.


Pojkarna var på kids club mellan 10 och 12 i 5 dagar och då låg vi andra 3 och badade och solade. Hade försökt sen vi bokade i oktober att få plats för tösen på Bamse klubben men det var fullt, och det fanns inga platser ens när vi kom ner. Så hon fick vara med oss på dagarna i stället. Så när pojkarna var klara vid 12 så kom de till oss och så var det dax för lunch och efter det så var det sol och bad tills klockan var ca 5. Då gav vi upp för dagen och gick upp på rummet och vilade en stund innan middagen.


Mat fanns att få både i bufférestaurangen och poolbaren och den var helt ok på båda ställena. Fanns även 4 a la carte restauranger på området och vi provade fiskrestaurangen på vår bröllopsdag. Så gott det var...


Hade ju turen att min faster med familj hade bokat samma hotell och kom ner på tisdagen efter oss. Så de satt barnvakt åt oss på vår bröllopsdag.


Vädret var underbart de 4 första dagarna men på tisdagen började det blåsa och det blev bara värre på onsdagen och på torsdagen när vi vaknade såg vi inte havet för all sand som flög omkring. Var även osäkert om planet skulle gå men det gick 45 min försenat.


Så vi har haft en underbar vecka tillsammans och laddat batterierna och inte tänkt på allt det jobbiga runt omkring oss.


Det blev en ganska lång men ändå kort reseberättelse. Hoppas jag lockat någon att åka till Egypten och då detta underbara hotell...


Zupermom

 
 
Perny

Perny

22 mars 2010 22:42

Bilder?

http://theperny.blogspot.com

 
Åsa (Valerina)

Åsa (Valerina)

23 mars 2010 21:49

Ja det var väl på tiden att det kom en uppdatering :D
Ni verkar ha haft en underbar resa :)

http://valerina.wordpress.com

 
Ingen bild

www.minskrotaochjag.blogspot.com

24 mars 2010 23:55

Äntligen!!!!! ;) verkar ha varit underbart!!!! Kramar

 
Ingen bild

Lotta

25 mars 2010 06:23

Låter härligt, lite bilder kanske?
Var ni på några utflykter och såg er runt, eller njöt ni bara av sol och bad.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie Sundwall - 15 augusti 2012 14:39

I morgon kommer dagen då jag måste inse att mardrömmen är sann... :-( FAN oxå... :-( ...

Av Marie Sundwall - 31 juli 2012 12:14

Flyr fältet ett par dagar för att se om det får oss att vakna ur denna mardröm!!!! :-( ...

Av Marie Sundwall - 29 juli 2012 21:08

HELVETES DJÄVLA SKIT!!!!!!!!!

Av Marie Sundwall - 28 juli 2012 08:23

Låt det vara en mardröm som vi snart vaknar ur!!!!!!

Av Marie Sundwall - 28 juli 2012 06:04

NEJ!!! NEJ!!!

Skapa flashcards